Sprookjesachtig wandelen

Tussen de vallende bladeren van de herfst vind je in Praag een keur aan hippe restaurants, bruine cafe’s en trendy winkels. Gekleurde huizen, statige pleinen, imposante bruggen en romantische doorkijkjes naar de rivier maken deze historisch stad tot een openlucht museum dat een bezoek meer dan waard is.

Als je van romantiek, cultuur en rijke traditie houdt is Praag the place to be. Om meer over de geschiedenis van Praag te leren is het een absolute must om een wandeling te maken door dit openlucht museum wat niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Een 3 uur durende tour, uitgevoerd door MijnPraagTours, voert je o.a. door de oude stad, de Joodse wijk en langs monumentale architectuur. Je zult versteld staan van wat je allemaal te weten komt over de geschiedenis van de stad van de 100 torens. Als afsluiting van de wandeling drink je koffie in het überhippe kunstenaarscafé Kavárna Mlýnská. Mét een onweerstaanbaar stuk van de traditionele Medovnik. Een hemelse taart van 8 lagen, gevuld met honing, noten en karamel.

Hou je niet van wandelen? Dan kun je de stad ook prima per fiets verkennen. Of maak een sprookjesachtige avondtour in het donker en waan je in mystieke eeuwenoude tijden. www.mijnpraagtours.nl