Baden in goud

Vanaf Jumeirah Open Beach is een brug gebouwd om verkeer naar het uiterste puntje van het kunstmatige eiland The Palm Jumeirah te brengen. Leuker is het om de monorail te nemen. In deze trein, die je in 10 minuten brengt, heb je een fantastisch uitzicht op de luxe huizen en resorts op de opgespoten (prive)stranden waar de Rich & Famous verblijven.

Op de punt van het Palmeiland bevindt zich het luxe Atlantis Palm Hotel met een gigantisch waterpretpark. Het hotel heeft een indrukwekkend metershoog aquarium waar 65.000 zeedieren wonen, van haaien en reuzenmanta’s tot zeepaardjes en krokodillen. Je kunt in het hotel tegen betaling een rondleiding door het aquarium krijgen, je kunt er snorkelen en zelfs duiken. Om het waterpretpark te bezoeken hoef je niet in het hotel te slapen maar je betaalt wel entree. Er zijn meerdere reusachtige glijbanen en er is zelfs een onderwatertunnel die je door het haaienbassin laat glijden.

De rijken onder ons kunnen slapen in een onderwater suite van 3 verdiepingen, tevens een van de duurste suites. De woonkamer op de bovenste verdieping heeft uitzicht op het aquarium. Een etage lager, in de slaap- en badkamer met ramen van vloer tot plafond, kun je genieten van het onderwaterleven alsof je er zelf deel van uitmaakt. Terwijl jij in bad zit te relaxen zwemmen duizenden vissen voorbij als een levend schilderij. Prijskaartje voor deze suite ligt rond de € 7000. Maar dan krijg je wel zeep erbij met 24-karaat goudvlokken, een fles Dom Perignon en een butler die 24 uur per dag voor je klaarstaat.